Wie ben ik?

 

Mijn naam is Loes Hendriks en ik woon samen met mijn partner en onze 2 honden in Hoensbroek (Limburg).

Qua persoonlijkheid ben ik betrouwbaar, kranig en ontzettend oplossingsgericht. Voor elk probleem is een oplossing te vinden waardoor problemen minder zwaar wegen. Graag zoek ik zaken tot in detail uit en ik ga geen uitdaging uit de weg.

 

In de weekenden is de dochter van mijn partner ook bij ons en is het gezin compleet. We gaan graag sporten, er op uit om te wandelen, hiken of om iets anders actiefs te ondernemen. Verder vind ik het belangrijk om andere delen van de wereld te bezoeken als zich hier de mogelijkheid toe doet.

Een rustige zondag op de bank met een kop koffie of thee voldoet ook.

Mijn Australische Labradoodle Teddie  Onze boomer Mojo

Tijdens mijn werk in loondienst heb ik in verschillende organisaties gewerkt en een hele brede werkervaring opgedaan. Van een juridische omgeving, een logistieke dienstverlener tot aan een overheidsinstantie. Kortom van alle gemakken voorzien.

Dat is ook de reden dat ik in 2018 als Virtual Assistant aan de slag ben gegaan.

Zo kan ik doen waar ik goed in ben en mezelf structureel verbeteren in werkgebieden waar de komende jaren aanbod in te vinden is.

Het bijkomende voordeel hiervan is dat ik andere ondernemers kan ondersteunen in werkzaamheden en zij daardoor tijd over houden voor zaken die er echt toe doen. Uiteindelijk resulteert dit in meer omzet.

Mijn uitzicht tijdens de wandeling

 

VA School embleem, voor virtual assistants