Loes Hendriks, VA in Limburg

Wie ben ik?

Mijn naam is Loes Hendriks en ik woon samen met mijn partner en onze 2 hondjes in Hoensbroek (Limburg).

In de weekenden is de dochter van mijn partner ook bij ons en is het gezin compleet. We gaan er graag op uit om te wandelen of iets anders actiefs te ondernemen. Verder vind ik het belangrijk om andere delen van de wereld te verkennen als zich hier de mogelijkheid toe doet. Een rustige zondag op de bank met een kop koffie of thee volstaat ook.

2 hondjes

 

Qua persoonlijkheid ben ik betrouwbaar, kranig en ontzettend oplossingsgericht. Voor elk probleem is wel een oplossing te vinden waardoor het probleem minder zwaar weegt.

Tijdens mijn werk in loondienst heb ik in verschillende organisaties gewerkt en een hele brede werkervaring opgedaan. Van een juridische omgeving, een logistieke dienstverlener tot aan een overheidsinstantie. Kortom van alle gemakken voorzien.

Dat is ook de reden waarom ik in 2018 als Virtual Assistant aan de slag ben gegaan.

Zo kan ik doen waar ik goed in ben en mezelf structureel verbeteren in werkgebieden waar de komende jaren aanbod in te vinden is.

Het bijkomende voordeel hiervan is dat ik andere ondernemers kan ondersteunen in werkzaamheden en zij daardoor tijd over houden voor zaken die er echt toe doen.

VA School embleem, voor virtual assistants